Száz nap múlva teljes ellenőrzést fog kapni egy új pincészet felett. Először választja ki, hogy milyen szőlőt termeszt, megtanulja, hogyan kell termeszteni és mikor lehet betakarítani.
Ezután kövesse a teljes szőlőipari folyamatot, eldöntve, hogy milyen bort szeretne előállítani, vagy mit igényel a piac. Azt is el kell adnia a gyártott bort is, hogy a vállalat kibővüljön.
Valójában minden választás, a szőlőskerttől az eladásig, képes befolyásolni a termelt bort, mind a mennyiség, mind a minőség szempontjából.
A minőségi bor növeli vállalata hírnevét világszerte, valószínűleg magasabb áron érkezett, és lehetővé teszi a jobb és gyorsabb fejlődést.
Jellemzők:
- Szimulatív és reális megközelítés, amely mind kezdőknek, mind tapasztaltabb játékosoknak megfelelő
- A különféle szőlőfajták ápolásának képessége
- Elemezze a talajt, és válassza ki a legmegfelelőbb szőlőfajtát
- Szervezze meg a munkát olyan szőlőben, mint a vágás vagy a faragás
- A szőlő védelme specifikus kezelésekkel a betegség típusa szerint
- Ellenőrizze a szőlő sütési állapotát, és döntse el, mikor kell betakarítani
- Kövesse a szőlőfizetési folyamatokat, és javítsa a bor tulajdonságait.
- Válassza ki a fermentáció során használt élesztőket és baktériumokat
- Döntse el, hogyan és melyik borod öregszik
- Testreszabhatja palackjait az alak, a szín és az egyéb esztétikai jellemzők kiválasztásával
- Az értékesítési hálózat létrehozása és a termékjellemzők adaptálása az ügyfél típusához
- A marketing és a társadalmi tevékenységek kezelése a vállalat hírnevének növelése érdekében.